Bemutatkozunk

 2009.04.01. 20:30

Üdvözlünk minden Kedves Olvasót és Vendéget!

Jártál már az Ambrosia Étteremben?
Igen? Nos, akkor biztosan érdekelni fognak az étterem hírei, újdonságai, akciói...

Nem??? Akkor csak figyelj, olvass és szemezgess a Téged érdeklő bejegyzésekből. Egy napon pedig látogass meg minket. Szeretettel várunk.

Az Ambrosia Étterem az óbudai Duna parton fekszik, egy patináns, ötcsillagos szálloda alsó szintjén, mely a Ramada Plaza Budapest nevet viseli.
(Az elnevezés újkeletű: a 2007-es esztendőig Corinthia Aquincum Hotel volt a szálloda becsületes neve.) Sokakat visszatart a félsz, hogy biztos nagyon drága, puccos hely ez, de el kell, hogy oszlassam ezeket a tévhiteket! Az étterem elegáns és ízlésesen berendezett, ámde megfizethető, közepes árkategóriába tartozik.

Chefünk, Kalász Kornél, kiváló éttermek konyháján dolgozott, külföldön és kis hazánkan egyaránt, így nemcsak magyaros, de nemzetközi ételek is szerepelnek az étlapon. Visszatérő rendszerességgel ír majd recepteket a blogon, felfed konyhai fortélyokat, régi és új módszereket mutat be, mellyel ízletesebbé tehetjük az ételt.

 

Az első tényleges bejgyzés nemsokára! Addig is

Címkék: bemutatkozas ambrosia kornel

A bejegyzés trackback címe:

https://ambrosia.blog.hu/api/trackback/id/tr781040472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása