Április 17-én, péntek este 18 órától szeretettel várjuk a borok és a gasztronómia kedvelőit egy hangulatos vacsorára.
A neszmélyi Gelbmann pincészet szakértőjével!
Menü:
Aperitif:
Neszmélyi Irsai Olivér
Madársaláta burgonya dresszinggel, szotírozott erdei gombával és baguette chipsszel
Neszmélyi Olaszrizling
Marinált fogas filét póréhagyma risottóval, római köményes céklahabon
Neszmélyi Chardonnay
Papardelle fűszeres radicchioval és fekete kaviárral
Neszmélyi Merlot
Roséra sütütt Barbarie kacsamell rozmaringos csicsókával, fűszeres áfonyával és glazírozott Vilmoskörtével
Neszmélyi Vörös Cuvée
Saltimbocca ropogós kukoricaérmével és juhtúrós koktélparadicsommal
Neszmélyi Cabernet Sauvignon
Ár: 6500 HUF/ fő
Jelenetkezés: abalint@ramadaplazabudapest.hu
vagy (06 1) 436 41 00
Minden kedves Vendéget szeretettel várunk!