Hogy mi a közös a smaragdzöld tökfélében és a tojásgyümölcsnek is nevezett, mélylilában pompázó burgonyafélében? Egy szakember a „kapocs”: séfünk, Kalász Kornél, aki diplomatákat és nagyköveteket megszégyenítő módon teremtett harmóniát, a két zöldség szoros barátságát egy nagyszerű ételsorral pecsételte meg.

Július 13 és 19-e között padlizsánból és cukkíniből készült ételekkel várjuk azokat, akik nem riadnak vissza egy kis gasztronómiai kalandtól.

 

Menü:

Sült padlizsán krémleves fokhagymás krutonnal

Grillezett padlizsán, cukkini. radicchio és endívia saláta lazaccal és 6 éves  balzsamecettel

Meleg padlizsán és cukkini „Carpaccio” kéksajtos habbal

Serpenyőben sült bárány gerinc”Bayaldi”-grillezett padlizsánnal,cukkinivel,paradicsommal,kuszkusszal és  kakukkfüves pecsenyelével

Cajún fűszeres Halibut filé padlizsánnal,cukkinivel és édes pirospaprika szósszal

Penne tészta padlizsánnal,cukkinivel, olivával, paradicsom szósszal és parmezánnal

Grillezett jércemell rukkollás burgonyapürével, korianderrel ízesített meleg padlizsán lekvárral és cukkini szirmokkal

Csokoládés cukkinis sütemény

 

Borajánlat

Etyeki Irsai Olivér (Haraszthy-Vallejo)

Villányi Olaszrizling (Wunderlich)

Mátrai Muscat Ottonel (Szőke Mátyás)

Budai Chardonnay (Nyakas)

Isis Chardonnay (Malta)

Budai Sauvignon Blanc (Nyakas)

Egri Királyleányka (Thummerer)

 

Árak : 2000-5200 HUF

Jelentkezés : abalint@ramadaplazabudapest.hu

 

 

 

Címkék: cukkini ambrosia padlizsan heti menu

A bejegyzés trackback címe:

https://ambrosia.blog.hu/api/trackback/id/tr871221025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása